Arnhem zoo korting


arnhem zoo korting

kortingscode is geldig bij een minimale boekingswaarde van 10 (exclusief belastingen, toeslagen en extra kosten). Zo kun je zomaar oog in oog komen te staan met een tropische vogel, die tussen de grote groene planten vandaan komt. Niet gevonden wat je zocht? Pak deze korting, geldig t/m juni 2019, korting apenheul ing met een groepsticket pak je 2 korting per persoon.

In de Bush vind je vele verschillende vogels en een prachtig aangelegde waterval. Naast Burgers Ocean heb ik je ook nog Burgers Bush en Desert. Mis geen Burgers' Zoo aanbieding! Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Zodra je de parkeerplaats van Burgers' Zoo oprijdt wordt je al verwelkomd door de vriendelijke koppen van de giraffen. 4 bijzondere leefgebieden in Burgers' Zoo.

Deze indoor gedeeltes van Burgers Zoo zijn zeker de moeite om te bekijken. Er leven meer dan 40 vogelsoorten en kortingscode ticket verzamelaarsbeurs 20 andere diersoorten in de Bush. Burgers' Desert is, net als de Bush, te vergelijken met een grote kas. Burgers Zoo is een fantastisch beleving voor jong en oud en een absolute aanrader. Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Het is het domein van onder andere aardvarkens en zeekoeien. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de Ocean.


Sitemap