Ns kaartje met korting


ns kaartje met korting

april 2013 heeft het rijksmuseum te Amsterdam haar deuren opnieuw geopend en verwerkt sindsdien weer duizenden bezoekers per dag. Profiteer van deze goedkope tickets en geniet! Dan is de trein wellicht het ideale vervoersmiddel voor jou! Natuurlijk is het terrein ook met de auto te bereiken, maar wij raden je aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Enkele reis, een enkele reis naar uw bestemming.

Zonder te reizen toch door de poortjes. Het rijksmuseum is een trekpleister voor toeristen, maar als inwoner van Nederland moet u het natuurlijk een keer gezien hebben. Dan kunt u dit regelen bij een NS-kaartautomaat.

ns kaartje met korting

New york pizza groningen kortingscode, Tripair kortingscode, Fit for free korting,

Vergeet dus niet uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart mee te nemen tijdens uw reis. Van 27 maart tot 1 november zijn alle achtbanen en attracties weer geopend en wordt Slagharen maandelijks duizenden keren bezocht. Lees meer: Trein naar Ouwehands dierenpark Rhenen. Met de trein naar Mysteryland is vrij eenvoudig, omdat je drievliet korting met ooievaarspas enkel naar Hoofddorp Centraal hoeft te reizen waar de pendelbussen al voor je klaar staan. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van 50,60 voor een bedrag van 19,50 aan te schaffen.

Retour met 40 korting Losse kaartjesns kaartje met korting

Fiets-stoeltje.nl kortingscode
Thermen tilburg korting
Foodora korting eerste bestelling
Ns korting in het weekend


Sitemap