Wanneer korting met ov kaart


wanneer korting met ov kaart

op uw, oV -chipkaart laden. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze. Meer informatie over Sentire OV Voordeel OV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV -chipkaart laden. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Bij een weekendvrijabonnement zitten geen keuzedagen. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar.

Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Op die manier profiteren reizigers hun hele reis van korting. Houd dan uw, oV -chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Altijd, korting abonnement Maand op uw, oV -chipkaart heeft u altijd 20 voordeel.

15 korting booking, Jysk kortingscode, Pansite korting,

De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Bestellen: hoe werkt het? Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Een optie kiezenKinderen (4 t/m 11 jaar)Jongeren (12 t/m 18 jaar)Volwassenen (19 t/m 64 jaar)65. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV -chipkaart staat?


Sitemap