Ns dalurenkorting student


ns dalurenkorting student

lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Ga dan naar. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Studenten, als je studeert heb je zeker aan het eind van de maand vaak niet veel te besteden. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Traject Vrij, onbeperkt vrij reizen op een vast traject voor een vast bedrag (prijs afhankelijk van het traject, met actiecode 1e jaar 52 korting op de jaarprijs).

Aanbod afgestudeerden, studentenns dalurenkorting student

Korting artis student, Studenten ov 40 procent korting, Studenten ov korting hoeveel personen,

U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Weekend Vrij, onbeperkt reizen in het weekend en 40 korting in de daluren (met actiecode 1e jaar 52 korting). Meer over NS Extra Studenten #nsfavourites, ontdek de leukste hotspots in meer dan 15 steden op #nsfavourites. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! NS International of bij de NS-kaartautomaat. Kortingen en aanbiedingen zijn dan ook een uitkomst als je er een keer op uit wilt om iets leuks te gaan doen. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.ns dalurenkorting student

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Dan heeft, nS een cadeautje voor.


Sitemap