Seniorenkorting bij ns


seniorenkorting bij ns

de eerste klas voor een retourtje tussen twee zelf te kiezen stations. Tip: Niet alle bedrijven lopen te koop met kortingen. Dan check ik in Rotterdam uit en check weer in met mijn Businesscard. Dus zoals u ziet een verschraling van de dienst NS Businesscard.

In Londen zijn de gratis musea zoals de National Gallery en het British Museum absolute aanraders voor jong en oud. Delen mag iets kleiner, maar de prijzen zijn kleiner, ook. Tijdens deze Keuzedagen (op dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 9 uur, in juli en augustus ook op maandag en vrijdag) reist u voor slechts 2 per dag met de trein door heel Nederland.

Bij sommige abonnementen is het voorts mogelijk een set van 7 keuzedagen bij te kopen, waarop je dan op 7 verschillende dagen per jaar zonder verdere bijbetaling door het hele land kunt reizen. Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting,ben 66 jaar. Dan krijgt u automatisch 34 procent korting bij reizen op saldo.

Wanneer korting bij divoza, Korting bij louis vuitton,

Eerste klas is twee keer zo duur. Antwoord: Lijkt mij van niet. De 40 korting in de daluren door de week blijft net als. 7) ln 2003 verscheen een boekje Te gast bij onze collega's. Deze faciliteit is nooit actief geweest op de NS Business Card voor oud- werknemers. Daarvoor was een bedrag(je) verschuldigd. De eigen bijdrage blijft wat het. Op eeft OV Fiets namelijk besloten om de deur tot deurdienst.b.t.


Sitemap