Korting bootexcursie kinderdijk


korting bootexcursie kinderdijk

boeken bij je entree (e-)tickets. . Hier krijg je ongeveer anderhalf tot twee uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Hopper Prins Friso: het hele jaar door, met uitzondering van januari en gedeeltelijk februari. Wie de Hollandse wind in de haren wil voelen kan aan dek blijven, maar op de Hopper en de Cruiser zijn overdekte zitplaatsen beschikbaar voor wie liever droog en warm blijft. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Kees Bezemer, schipper "Varen langs de molens is genieten!". Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de anwb-winkel.

korting bootexcursie kinderdijk

60 korting ov chipkaart
Amoma com kortingscode
Ikea korting keuken 2019
Domino's korting 2e pizza gratis augustus 2019

Cruiser (niet van 1 november t/m 31 maart). Bij het arrangement Duiker zijn bovendien een bezoek aan museummolen Nederwaard en de multiscreen film in het bezoekerscentrum Wisboomgemaal inbegrepen. Via de Nieuwe Maas en de Lek vaar je naar Kinderdijk. Let op: na aankoop van je voucher is reserveren verplicht via. hoogseizoen, van april tot en met oktober. Let op; onze openings- en sluitingstijden verschillen van seizoen tot seizoen.

Bergschenhoek (0 beoordelingen) Rust en ruimte onder de rook van Rotterdam. Toegankelijkheid bezoekersmolen: tegen betaling.


Sitemap