Dal voordeel studenten ns


dal voordeel studenten ns

je jaartraject abonnement. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 50 korting op een. Zojuist probeer ik mijn icon, beste antwoord door Inge, nS 22 augustus 2015, 09:57, welkom op het forum Chloe12! NS -Jaarabonnement is niet meer verkrijgbaar.

NS een cadeautje voor je: een gratis, dal, voordeel abonnement. Je krijgt dan een nieuwe OV-chipkaart opgestuurd met een 40 kortingsabonnement dat je kunt gebruiken voor reizen bij. Daar komt je vraag het beste tot zijn recht. Ga daarom snel naar.nl/afgestudeerd. Dan krijg je 50 korting op een ander. NS -Jaarabonnement, een ander, nS abonnement is het, nS -Jaarabonnement.

Hoi, Vorige week wou ik een ex student dal voordeel abonnement aanvragen, maar toen werd er aangegeven dat mijn OV studentenkaart (het studentenreisproduct is een week geleden stop gezet) minder lang geldig is als het ex student dal abonnement. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. Je krijgt in de daluren 40 korting doordeweeks na 9 uur en in het weekend. Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden.

Adobe studentenkorting
Macbook studentenkorting beats

Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van de,. Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. NS voordeelurenkaarten kopen De NS voordeelurenkaarten kan je kopen via.nl of telefonisch via (0,10 p/m). Ik heb je topic verplaatst naar het subforum. Dal, voordeel abonnement op een OV chipkaart te laden. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting.

Korting met studentenpas amsterdam, Studentenkorting apple producten, Coupon new york pizza studenten, Studenten ov korting vakantie meereizen,


Sitemap