Nationaal militair museum openingstijden


nationaal militair museum openingstijden

straaljagers in geparkeerd werden. Een kortingsactie kan nooit gecombineerd worden met een andere actie of kortingskaart. In het Nationaal Militair Museum, het NMM, wordt op een indrukwekkende manier de geschiedenis van Nederland en haar krijgsmacht weergegeven. Laat het ons weten via email naar of door klikken op contact. Niet met flitser fotograferen in de donkere ruimtes. 3, op 1 september 2010 startte de aanbestedingsprocedure voor het nieuwe museum.

Nationaal militair museum openingstijden
nationaal militair museum openingstijden

nationaal militair museum openingstijden

Het is daarnaast mogelijk om een rondleiding te krijgen onder begeleiding van een gids. Vermijd de rij en bestel nu alvast je tickets online. Openingstijden, maandag, gesloten dinsdag 10:00 - 17:00, woensdag 10:00 - 17:00. Op het dak staan.240 zonnepanelen, die jaarlijks circa 750.000 kWh leveren, goed voor ongeveer 25 van de totale energiebehoefte. Voortgezet onderwijs: 4,- per persoon, begeleiders. Koninklijke Stichting Defensiemusea (KSD) opgericht, waar Museum Bronbeek alsnog geen deel van uitmaakt.

Openingstijden, nationaal Militair Museum Tickets en prijzen, nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum : Ontdek de wereld van de krijgsmacht


Sitemap