Wnf ranger korting wildlands


wnf ranger korting wildlands

kun je bij de kassa van de dierentuin aantonen dat je kind echt nog onder de 3 jaar. Je kunt de Air Miles die je hebt gespaard inwisselen voor een dierentuin ticket. Muts op, sjaal om en handschoenen aan. Een dagje dierentuin met een gezin met twee kinderen loopt al gauw op naar de 100,- En dan moet je ook nog wat eten en drinken tijdens jullie dagje weg.

Neem wel even de ID kaart mee van je kind. En dit is helemaal zo als je met een groot gezin een bezoekje wilt brengen aan én van de dierentuinen in Nederland. Zo krijg je al, ranger korting bij Dierenpark Amersfoort, Burgers Zoo en Diergaarde Blijdorp. Stap vervolgens in de stoere safaritruck en spot giraffen, gnoes en kamelen van heel dichtbij. Taman Indonesia, vergeet niet om het bonnetje uit.

Ook zullen ze bij de kassa vragen naar. Een voordeel is dat er ook voor kunt kiezen om een deel van je ticket met Air Miles te betalen. Bij de meeste dierentuinen hoef je dan namelijk geen entreekaart te kopen. We adviseren dan ook om ze allemaal even door te lezen zodat je zeker weten de beste manier pakt. We berekenen de beste deal voor jouw groep.

WNF Rangerclub / Wereld Natuur Fonds - Korting Dierentuinwnf ranger korting wildlands

Pme korting pensioen, Sauna met korting brabant,


Sitemap