Inchecken ns korting 9 uur


inchecken ns korting 9 uur

: 59261 Geregistreerd: Woonplaats: Groningen Re: NS reizen op korting (daluren) Joh ik scheurde laatst op station Amsterdam Bijlmer-Arena om 15:59 door de poortjes om in te checken en ik reisde keurig met 40 korting. Susanne_ Berichten: 2431 Geregistreerd: Woonplaats: Op een bewoond eiland / op een berg in oostenrijk Re: NS reizen op korting (daluren) Hmm, nu wordt ik toch benieuwd. De organisatie gaat de gang van zaken dinsdag aankaarten tijdens het maandelijkse overleg. Dat is mazzel hebben! Onlangs beweerde een conducteur dat reizigers die om 8:55 uur met korting inchecken, nog niet mogen reizen. Doen ze dat wel, dan mocht hij ze een boete geven. Algemene Voorwaarden NS, Productvoorwaarden Voordeeluren, Voorwaarden Reizen op Saldo en de, algemene Voorwaarde van OV-Chipkaart. NS Uitgestudeerd aanbod studenten, als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het. Het inchecken moet binnen de daluren zijn.

Inchecken met korting na 9 uurinchecken ns korting 9 uur

Nu blijkt dat ik voor de enkele reis Amsterdam Centraal - Muiderpoort toch steeds volledig tarief betaal.
Is uit- en weer inchecken (en dus de aansluiting missen) de enige manier om na negenen met korting te reizen als je voor negenen bent ingecheckt?
De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag.

Die hebben we nu onbewust gedicht.". Shiloh, berichten: 17782, geregistreerd: 23-07-02, woonplaats: Nijmegen, re: NS reizen op korting smartphoto korting december 2019 (daluren). Volgens mij geldt voor die kaart nl nog de oude daluren (alles na 9u) en zou je dus sowieso 's middags met korting mogen reizen. Maas in het systeem "Het sluiten van de OV-poortjes heeft tot een aantal problemen geleid legt de woordvoerder uit. Maar eens verder op onderzoek. . Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Cayenne Vlinderlicht Berichten: 89190 Geregistreerd: Woonplaats: Haaren (NB) Re: NS reizen op korting (daluren) De chip registreert dat gewoon hoor.

Mobile fun kortingscode, Jurassic golf gouda korting, Margriet winterfair 2019 kortingsbon, Pathe kortingscode,


Sitemap