Prive sauna almere stad


prive sauna almere stad

je gratis gebruik maken van koffie, thee en je ontvang bij binnenkomst een welkomstdrankje met hapjes. Nog liever zouden we u nu meteen willen ontvangen met een warme kop verse muntthee, wat lekkers en een gezellig gesprekje. Wat leuk dat u onze website bezoekt! U kunt hier met een gezelschap tot 25 personen geheel privé ontspannen en genieten in oosterse sfeer.

Prive sauna almere stad
prive sauna almere stad

Niet iedereen voelt zich immers prettig in een volle Wellness tussen onbekenden. U heeft zich al aangemeld voor de nieuwsbrief. Er is gratis wifi, een televisie en een bluetooth muziek installatie. We hebben diverse arrangementen waarvan u gebruik kunt maken.

Het heerlijke stoombad is al lekker warm bij aankomst en de Finse sauna staat klaar voor jullie. De perfecte plek dus om met vrienden, familie of collega's heerlijk te ontspannen en genieten. Prijzen zijn voor 2 personen. Want bij ons staan persoonlijke aandacht, ontspanning en privacy voorop. De wellness is zeer sfeervol ingericht, heeft een knus relaxgedeelte en een goed gevulde minibar waar je lekker kunt ontspannen. . Geen probleem, neem dan even contact met ons. Onze Spa Hamam is ideaal als u eens gezellig in een besloten groep wilt ontspannen. We korting op autowassen nemen alle tijd voor u en hoop eigenlijk dat u de tijd dan juist een beetje vergeet. Onze sauna combineert oosterse gastvrijheid, met het beste uit verschillende badculturen.


Sitemap