Ziezo volkel korting


ziezo volkel korting

maand, oftewel 264,- per jaar. ZieZo Basis voor de budgetpolis ZieZo Selectief en krijg 48,- korting op de zorgpremie.o.v. Het park is 365 dagen per jaar geopend van.00 tot.00 uur. Ontdek onze dieren op onze vernieuwde website en kom ze dan eens in het echt bezoeken. In de ZorgZoo wordt op een therapeutische manier gebruik gemaakt van honden, dolfijnen en paarden voor mensen met autisme. De maandpremie voor ZieZo Selectief wordt namelijk 79,95 per maand bij een eigen risico van 885. Kom eens met je hele klas naar Dierenpark ZieZoo!

De premie voor ZieZo Selectief wordt dan: -.198,93 per jaar bij een eigen risico van 385,- (een besparing van 24,47 op jaarbasis).,21 per jaar bij een eigen risico van 885,- (een besparing van 19,19 op jaarbasis). Klik hier voor een premieberekening bij ZieZo met maximale korting ZieZo Basis - 100 vergoeding bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract; - 75 vergoeding van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij zorgverleners zonder contract; - Een aantal hulpmiddelen bestel je online bij een. Je kunt momenteel meebieden op de volgende veiling: Meebieden is niet alleen leuke en spannend, maar levert je vaak een korting op van 40-70! Volwassenen: 7,50, kinderen 4 tot 12 jaar: 5,50.

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is een bijzonder dierenpark: je ziet er niet alleen honderden dieren uit 7 verschillende werelddelen maar Dierenpark Zie-Zoo is ook een Zorgzoo, neemt deel aan internationale fokprogrammas voor bedreigde diersoorten en het park onderschrijft de Ethische Code Dierentuinen. Melding verbergen, meer info.

Het is een zorgdierentuin en wordt gerund door mensen met autisme. Uitgeroepen tot beste uitje van 2017. Bestel je tickets nu met 51 korting en beleef hier een bijzondere dag. ZorgZoo, dierenpark ZieZoo is de eerste ZorgZoo van Nederland. Deze vooral op educatie gerichte dierentuin biedt heel veel informatie aan scholen en je kunt er ook stage lopen.ziezo volkel korting

Betaal niet te veel voor Dierenpark Zie Zoo. Volkel en profiteer van korting! Klik om de korting voor Dierenpark Zie Zoo en voor andere uitjes.


Sitemap