Korting zorgverzekering nep


korting zorgverzekering nep

houd het nieuws over zorgverzekeringen in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende veranderingen. De nieuwe zorgverzekering moet voor 1 februari 2019 afgesloten zijn. Direct berekenen, vergelijk de beste verzekeraars. Wanneer stopt mijn werkgeversverzekering? Je kunt kiezen uit de laatste week van de voorgaande maand, de 1e, 2e of 3e week van de maand. U kiest een pakket wat bij u past en sluit zo een verzekering. De zorgvergelijker van helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Dankzij samenwerking tussen Menzis en diverse organisaties krijgt u korting op uw premie en andere voordelen.

Ook als je je premie via een automatische incasso betaalt. Dit leidt tot een korting op de zorgpremie, maar betekent ook dat een verzekerde het risico loopt om dit bedrag in én keer te moeten voldoen. Ook als u een laag inkomen heeft of een uitkering krijgt. Kijk snel wat er allemaal mogelijk.

Als groep krijgt u korting op de premie en extra vergoedingen. Bij enkele zorgverzekeraars zijn voor deelname aan een een collectieve zorgverzekeringen voorwaarden gesteld, zoals bijvoorbeeld het hebben van een KvK-nummer. Het kortingspercentage hangt af van de afspraken die uw collectief met Menzis gemaakt heeft. Zéker als u vanwege een chronische ziekte of andere beperking hoge zorgkosten heeft. Dit is niet mogelijk als je kiest voor onze Online Gemak zorgverzekering. Zoek een collectief, hoe stap ik over naar een (ander) gemeente collectief? Dan is het verplicht eigen risico voor je basisverzekering 385. Heeft u een nieuwe of een andere baan en heeft u de mogelijkheid om via uw werkgever een collectieve zorgverzekering af te sluiten bij Menzis? Denk bijvoorbeeld aan het Leefkracht collectief van Menzis.


Sitemap