Treinkaartje kopen 40 korting


treinkaartje kopen 40 korting

19 een NS dagretour en een lunch bij La Place. De NS dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Naast de goedkope NS Dagretour ontvangt u een voucher lunch bij Doppio Espresso. NS Wintertoer 14,50, in december samen op pad? Meer over: NS Treinpakkers!

treinkaartje kopen 40 korting

Treinkaartje kopen 40 korting
treinkaartje kopen 40 korting

Korting wish, Korting 60 trein, Ov korting meereizen bus, Studenten bierkorting,

NS Dal Voordeel abonnement Bestel t/m 27 mei het Dal Voordeel abonnement met korting en reis voor slechts 29 een heel jaar lang met 40 korting in de daluren. Treintickets naar Keulen. Blokker Dalvrij Dagkaart (December 2017) Bij Blokker koopt u van 11 december t/m 24 december 2017 2 NS Dal Vrij Dagkaarten voor 29 ( 14,50 per dagkaart) bij een vestiging bij u in de buurt! Uiteraard kunt u vanaf 6 personen ook 2 boekingen plaatsen en meermaals gebruik maken van deze kortingsactie voor goedkope treinkaartjes naar Parijs. De NS Meereisretour is te bestellen door abonnementhouders en te gebruiken t/m Tevens geldig in combinatie met een abonnement, keuzedag of studenten. Voor 16 en 300 airmiles ontvangt u een Dalurenkaart of voor 19 zonder airmiles. Een goedkoop treinkaartje is daarom een belangrijk doel van vele treinreizigers.

De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 28 februari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. AH Treinkaartjes 16 T/m 25 november 2018 koopt u bij Albert Heijn online treinkaartjes! Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis. Voor kortingsacties bij NS International Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes. Profiteer van goedkope treinkaartjes in februari 2018 en reis voor 23 een dag heen en weer naar een bestemming naar keuze voor. Boordevol nieuws en aanbiedingen van treinkaartjes.


Sitemap