Aanbieding treinkaartjes daluren


aanbieding treinkaartjes daluren

dagkaarten in de aanbieding. Bij Blokker kun je regelmatig terecht voor treinacties. Maandelijks treft u op deze pagina het overzicht van goedkope treinkaartjes in 2018 aan, zodat u voordelig per trein kunt reizen en een treinuitje weer aantrekkelijk wordt. Let erop dat er maar een beperkt aantal kaarten zijn hierbij geldt opop. De NS dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, dus niet alleen bij NS maar ook bij de andere treinvervoerders. Treinpakkers (maart 2018 t/m zijn er weer NS Treinpakkers verkrijgbaar. In het weekend samen goedkoop met de trein? Voor 12 reist u in 3 verschillende reisperiodes én zaterdag/zondag goedkoop met de trein. . Vaak gaat het om een NS-dagkaarten voor de daluren, die niet geldig zijn tijdens de ochtend en avondspits. Op deze pagina vindt u aanbiedingen van.a.

Bij hema kunnen nu t/m 1 juni treinkaartjes aangeschaft worden die te gebruiken zijn t/m 31 augustus en geldig zijn bij alle treinvervoerders. AH NS dagkaart De AH treinkaartjes zijn weer te koop.

Echter niet te koop in de hema winkeltjes op het station. Hiermee kunt u t/m wat is de gemiddelde korting op een nieuwe auto een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Treinvervoerders: Alle treinvervoerders, link: www. NS Dalvoordeeluren abonnement Het NS Dalvoordeeluren abonnement is een kortingskaart van de NS, waarmee u het hele jaar door geniet van 40 korting. 49,20 2 kaartjes kosten 44,99.p.v.

aanbieding treinkaartjes daluren


Sitemap