Korting mcdonalds


korting mcdonalds

spaar je punten bij elk bezoek aan een McDonalds-restaurant. Verlopen, medium Voordeelmenu voor. Met deze nieuwe app heb je tal van voordelen: Gratis kortingsbonnen op eten en drank, wedstrijden waarmee je leuke prijzen kan winnen. Het enige wat je moet doen, is de Facebook-pagina van McDonalds Belgi liken. De app bestaat zowel voor Android als voor iOS. Technologie De handige app Android Pay kan nu ook in ons landje gebruikt worden!korting mcdonalds

; Features: All active coupons (the app only selects 3/6). Coupons that have been expired in the last two weeks (most of the time still usable). McDonald 's biedt de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze. Een burgertje van de McDonalds hebben we allemaal weleens naar binnen gewerkt.

Laatste dag, je kunt onderstaande barcode scannen via de paal of vaker bestellen door de code in te voeren op de terminal. Spaar vanaf nu punten bij elk McDonalds -bezoek! Helaas is er geen code voor de kerstsokken aan de paal, de frietjes kun je vandaag wel onbeperkt bestellen door de code aan de paal in te vullen. Als je een betaling wilt doen, hoef je je smartphone alleen maar wakker te maken. Hierdoor werkt onze website mogelijk niet optimaal. Aan het begin van elke week (maandagochtend rond 10:30) wordt er een verse pixel-burger getoond en krijg je de kans een vrije pixel te bemachtigen. Koop nu, 9 Chicken McNuggets voor 3,25 via de app bij mcDonalds. « Vorige, volgende ». Ben jij op zoek naar mcdonalds? Dat doe je door er eenmaal op te klikken en de gratis hamburger is helemaal voor jou. Hierop verschijnen dagelijks nieuwe cadeaus en wedstrijden. Elke euro die je spendeert is 5 punten waard.


Sitemap