Plopsaland indoor korting


plopsaland indoor korting

van het huidige kalenderjaar. Meer informatie volgt in het voorjaar en via de abonnementhouders-nieuwsbrief. Zorg ervoor dat je van ieder persoon een legitimatiebewijs én je Efteling Abonnement kunt laten zien. Shop, Eten Drinken, via De Giraffe en de nieuwsbrief ontvang je aanbiedingen van de restaurants en winkels in Diergaarde Blijdorp. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Andere acties en/of aanbiedingen. Bestel je tickets direct online en sta niet kortingsbon zwembad kempervennen in de rij! ZooParc Overloon, aquaZoo Friesland, avifauna (geldig van 30 maart t/m ). Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement.

Halloween PreSale Dates grotten van Han: op PassHan ticket. Julianatoren 40 korting (Alleen geldig op tickets voor personen vanaf 1 meter!

Phantasialand korting travelbird, Kruidvat 25 korting speelgoed, Topshoe kortingsbon,

Op de voucher wordt ook de geldigheidsdatum genoteerd. De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. De Giraffe, per adres ontvang je het full colour magazine De Giraffe. Treintje, abonnementhouders betalen op vertoon van het abonnement 0,70.p.v. Snoepwinkel museum: 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement. Je moet dan dus ook via het Information Point het park betreden. Of je nu met vrienden of familie bent, je gaat hier bijzondere momenten beleven en het alledaagse leven achter je laten.


Sitemap