Korting textielmuseum tilburg


korting textielmuseum tilburg

scannen. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Tilburg voor die 9,- CJP- korting op je toegangskaartje. De volgende kaarten en passen zijn beschikbaar in, tilburg : Museumkaart, CJP-pas. Bekijk hier de voorwaarden. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar. Mocht je na enige tijd nog niks hebben ontvangen controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in je spamfilter terecht zijn gekomen. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Je favoriete workshop of masterclass reserveren?

korting textielmuseum tilburg

Het is mogelijk om de barcode van je e-ticket via je smartphone te tonen en te laten scannen. . Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor. We wensen je een heel fijn bezoek! Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Koop je ticket online, alvast je ticket betalen? Toegangsprijzen korting voor, textielMuseum, in onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. In het, textielMuseum, tilburg vind je expo's over de rol van textiel in mode, interieur en alle facetten van het moderne leven.

Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor. Kenmerken van, textielMuseum Tilburg, gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur. TextielMuseum Tilburg, gezin met kinderen (7 -14) Jongeren (15 - 21) Senioren Groep volwassenen Familie (jong en oud) Rolstoel vriendelijk Educatief Musea.


Sitemap