Myopel korting


myopel korting

u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. U biedt de pas aan bij de terminal (let op de positie van de magneetstrip) Vervolgens geeft u de pincode. En nog veel meer, pLAN hier UW afspraak *Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon. Vergrendelen en ontgrendelen van de autodeuren op afstand. Meldt u gratis aan. Neem contact op met de dealer die u de myOpel betaalpas vertrekt heeft. Dit kan handig zijn voor uw eigen administratie maar is niet verplicht. Activeren en beheren van de Wifi hotspot in uw auto. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meessquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/547.59.75.

Uw Opel dealer geeft u graag de meest recente informatie over de productspecificaties in uw land. Daarnaast plaatsen derde partijen ook cookies om uw internetgedrag te volgen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen binnen en/of buiten onze website of om externe functionaliteiten in onze website te kunnen gebruiken. Met het tegoed kunt u doen wat u maar wilt, wanneer u maar wilt. Hoe reken ik af met de myOpel betaalpas. Het resterende tegoed zal overgezet worden op de nieuwe myOpel betaalpas. Inzicht in de onderhoudshistorie van uw Opel. Daarnaast kunt u met de betaalpas ook uw brandstofkosten afrekenen bij alle tankstations in Nederland. U kunt online het saldo van uw prepaid pas opvrage. Online onderhoudsboekje 24/7 beschikbaar, herinnering voor de volgende controle, volg uw nieuwe Opel van productie tot aflevering.

Betalen met de myOpel betaalpas is heel gemakkelijk en bijna hetzelfde als betalen met de pinpas. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. De dichtstbijzijnde Opel dealer of uw voorkeursdealer. Kiest u ja dan is de transactie afgerond. Dit is slechts voor uw eigen administratie en niet verplicht.

Xxl nutrition kortingscode september 2019, Ov studentenkaart weekend korting, Baker bridge kortingscode,


Sitemap