Ns korting kruidvat 2019


ns korting kruidvat 2019

de hele dag. Wanneer je dit leest zijn de kaartjes voor de Huishoudbeurs 2019 in voorverkoop. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Of 3 stuks voor 13,99.s.; Verkoopperiode: zolang de voorraad strekt; Reisperiode : 18 juni t/m 26 augustus 2018. In het weekend en op feestdagen is dit kaartje de gehele dag geldig. Dat is ook het voordeligst. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Het soort treinkaartje dat de Kruidvat verkoopt betreft een NS Dal Vrij Dagkaart. Aanvullende informatie: Verkrijgbaar in uw lokale Kruidvat-filiaal en online; Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis; Extra korting tegen inlevering van spaarpunten; Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus; Met toeslag geldig in Intercity direct en ICE International; Verplicht in- en uitchecken.

Alle Goedkope Treinkaartjes Februari 2019 : AH, Kruidvatns korting kruidvat 2019

In het geval van ICE en Intercity Direct (tussen Schiphol Rotterdam.v.) moeten treinreizigers een toeslag betalen. Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Mis geen kortingsactie meer! Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig.

Naast de treinen van NS, zijn alle Nederlandse treinvervoerders aangesloten. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. De daluren zijn van maandag t/m vrijdag vr 06:30 uur, tussen 09:0016:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Bijvoorbeeld om in de zomervakantie een dagje uit te gaan? Dit treinkaartje is echter niet geldig in de Thalys en Eurostar.


Sitemap