Korting ah ijsbeelden


korting ah ijsbeelden

ter promotie van het Nederlands IJsbeelden Festival wordt bij alle Albert Heijn winkels in Zwolle in de periode vanaf 5 december een kortingsactie gehouden. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuw-sculpturen tot wel 6 meter hoog. Kenmerken van Nederlands IJsbeeldenfestival, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Architectuur. Het uitje zit al bij de treinreis in als je bij de spoordeelwinkel bent geweest.

Mis geen IJsbeelden Festival aanbieding! Buiten de prachtige ijssculpturen zijn er nog meer winterse activiteiten te beleven. In 2018 ontmoet je na verluid Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Animal Farm en Allice in wonderland én dat alles uitgekerfd in unieke ijsblokken. Het uitje, het uitje van vandaag is het IJsbeeldenfestival dat als thema sprookjes en verhalen heeft.

Wil je cirque du soleil 2019 montreal na je bezoek aan de ijsbeelden weer opwarmen, drink dan een lekkere kop warme chocolademelk of glühwein. Vergelijkbare acties, verlopen acties van IJsbeelden Festival, mis geen aanbieding meer van IJsbeelden Festival en schrijf je in op de nieuwsbrief: Actie. In 2018 luidt het thema als volgt: "Wereldberoemde Verhalen". Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Alice in Wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt. Klanten krijgen bij besteding vanaf 15 euro een kortingvoucher voor het IJsbeelden Festival. Daarnaast organiseren ze voor eigen rekening en risico vakbeurzen, congressen en consumentenevenementen. Wanneer je dit niet hebt gedaan kun je onderstaande code gebruiken van de Appie (Edit: de code lijkt soms niet te werken. Dit evenement is erg populair en dat is ook niet zo gek. Er zijn kleine werken maar soms ook zeer grote beelden en ijssculpturen te bewonderen. Nog goedkoper zijn natuurlijk broodjes van de supermarkt, maar dat is zonde met een leuk dagje weg. Let op: de tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkels.

Hilfiger kortingscode, Hof van saksen met korting, Art deco beurs den haag korting, Xolt kortingscode,


Sitemap