Korting dierenpark intertoys


korting dierenpark intertoys

herkend. Neem in dat geval contact op met de helpdesk per e-mail via of bel. In sommige gevallen komt de e-mail in de spambox van je mailprogramma terecht. De toegangskaarten zijn geldig van 19 februari t/m Deze datum staat ook vermeld op de toegangskaarten. Ik heb én dierentuinvoucher met unieke code ontvangen bij Intertoys, tivoli berg en dal kinderfeestje maar ik wil graag 3 kaarten bestellen voor een uitje. Bij de ingang van het dierenpark wordt de unieke barcode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Misschien kun je de bevestigingsmail doorsturen naar je werk, een familielid of kennis die de toegangskaarten voor je kan printen.

Dit betekent dat je in totaal 16 toegangskaarten dient te bestellen. De dierentuinvoucher geeft direct het 2e toegangskaartje gratis. Kan ik dan ook meerdere gratis kaarten bestellen? Speur door de kortingsacties en boek de voucher die bij jou past! Als bezoeker van de dierentuin heb je een prachtig uitzicht over het Berenbos vanaf de loopbrug. Ze hebben twee hectare bos tot hun beschikking, met rotsen, een waterval en een vijver. Je hebt bijvoorbeeld 8 vouchers met unieke codes ontvangen. OF, ga naar /dierentuinactie, selecteer een dierenpark en bestel je toegangskaartjes. Er bestaat een grote kans dat het erg druk is op de website. Is mijn toegangskaart veilig tegen namaak? Ze hebben gezelschap van een aantal wolven.

Klik hier voor alle deelnemende dierenparken. Busladingen boeren kwamen er in de jaren '20 naar de Grebbeberg in Rhenen, maar al snel bleek dat ze meer interesse toonden in de exotische wasbeertjes, dan in de bijzondere kippenrassen. Een perfecte afsluiter van een dagje dieren kijken! Hoe kan ik alsnog gebruik maken van de korting?

Monsterdoos kortingscode, Efteling 65 korting, E-cig4u kortingscode,


Sitemap