Ns kaartje met korting kopen


ns kaartje met korting kopen

rechterkolom te vinden is, zijn de kaarten niet meer op voorraad. Zo zorgen we samen voor een betaalbaar openbaar vervoer in Nederland en zullen ook uw vrienden, familie en kennissen profiteren van hoge kortingen. Een enkele reis naar uw bestemming. Ook als mobiel ticket, enkele reis. Groepsticket Daluren, samen voordelig op stap. 8 per persoon, ook als mobiel ticket, samenreisticket Dagretour Dal. Ook als mobiel ticket, onbeperkt reizen, verzilver in het veld hiernaast uw couponcode voor het vervoerbewijs dat u meereizen met korting ov-chipkaart heeft gekocht. Gates with a barcode reader can be opened using the barcode on your e-ticket.

Kaartjes met 40 korting kopen bij het NS kaartautomaat
Losse kaartjes Toeslagen Producten
E-ticket Individual tickets

Ns kaartje met korting kopen
ns kaartje met korting kopen

Adwords kortingsbonnen, Korting landal baby 2019, Kortingscode wish verzendkosten, Kortingscode gsus 2019,

Children from 4 to 11 years of age, who are travelling with a Railrunner, do not have to show valid proof of identity. Bekijk de handleiding, couponcode verzilveren (PDF, 193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode. Dagkaart, een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Op onze website hebben we een rode knop in de rechterkolom geplaatst, waarmee u voordelig treintickets kunt kopen. Via de rode knop komt u op een pagina uit, waar u het aantal NS dagkaarten en de betaalmethode kunt kiezen. Checking in is not necessary. Wilt u in het vervolg ook op de hoogte gehouden worden? Het afgelopen jaar korting elysium avond zijn treintickets met korting weer erg populair gebleken. Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en let er daarbij op dat u het e-mail adres volledig invult. Important, nS e-tickets are personal. Na betaling krijgt u een e-mail met daarin een bevestiging en het product dat u heeft gekocht. Reis voordelig mee met een NS-abonnementhouder of OV-studentenkaarthouder.

Groepsticket Daluren 8 per persoon, ook als mobiel ticket, lees meer. Goedkope treintickets kopen via het internet. 40 korting op een enkele reis.


Sitemap