65 korting bus


65 korting bus

1,5 uur voor 2,00. . Wat houden ze in? Je kunt een vraag stellen via. Leeftijdskorting, passeert u de 65 dan krijgt u 34 procent korting op het basistarief bij bus, tram en metro. PlusOnline maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klikt u op Facebook, Twitter of Google en hebt u gén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster.

Van bus naar bus of van tram naar tram. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag.

Inwoners uit Capelle aan den IJssel. Inwoners uit Rozenburg, woont u in Rozenburg. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Het saldo op uw OV-chipkaart bedraagt 15 euro. Hoe u dit aanvraagt leest u op de site van OV-chipkaart: automatisch opladen. Dal Voordeel, met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. Dat betekent dat elke keer als uw saldo onder het instapbedrag komt, de kaart automatisch wordt opgewaardeerd met een door u ingesteld geldbedrag (u hebt de keuze tussen 10, 20 of 50 euro per keer). Reist u met de NS dan is dit 20 euro (10 euro als u een kortingskaart hebt). GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Dat wil dus zeggen dat als u start met een reis, u minimaal het instaptarief op uw OV-chipkaart moet hebben staan. Bij bus en tram vindt u het registratieapparaat in het vervoersmiddel zelf.

Senioren korting en voordeel in het
OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepen
OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar
Onbezorgd 65 met de bus - Connexxion
Korting openbaar vervoer 65 met NS OV chipkaart geen trein maar


Sitemap