Studenten ov 40 korting


studenten ov 40 korting

in de daluren. Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist.

Sommige mensen kiezen ervoor om de boete voor lief te nemen in de eerste periode na hun afstuderen. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Of duurt je studie langer dan gepland? . Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Je kunt een vraag stellen via.

Iens 50 korting alkmaar
Daluren korting ns tijden
Zalando kortingsbon december 2019

Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. . Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Geen recht op een studenten-OV? Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen kortingskaarten thermaalbad arcen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via.

Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen.
Je kunt echter.
40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.
Voor slechts 15 een RailPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa.


Sitemap