Dinopark boxtel korting


dinopark boxtel korting

je 230 gereconstrueerde dinosaurussen bekijken. De tentoonstellingen in het dino park zijn wisselend. In het onderzoekscentrum kijk je mee over de schouder van een archeoloog voor live entertainment uit de oudheid. Doe-activiteiten zoals het opgraven van een fossiel zorgen ervoor dat jij het gevoel krijgt dat je ├ęcht in het stenentijd perk ronddartelt, nog voor de jaartelling en toen dinosaurussen en mammoeten onze wereld regeerden. Je vindt er zowel mammoeten, de carnivoor, de herbivoor, de visachtige dinosaurus en vliegende dinosaurus.

Dinpark in Rehburg-Loccum in Duitsland, een sensationeel park met als hoofdthema dinosaurussen. Er is een special tentoonstelling voor hen opgezet.

De natuur in dit park is ook erg groen en mooi. Er zijn maar liefst 230 dinosaurussen gereconstrueerd.

De baby dinosaurussen worden vormgegeven als prematuur in kortingscode kwantum juli 2019 het ei, maar je leert ook meer over het familieleven van de beesten. Mis geen Dinopark aanbieding! Je kinderen worden aan de hand meegenomen door echte wetenschappers. Dit zijn ondergrondse grotten, ook een prachtig schepsel van de natuur, waar dinosaurussen in zijn gereconstrueerd. Ontdek hoe delen van een dinosaurusskelet er uit ziet, met geluk mag je zelf ook wat opgraven en aanraken. Het belooft in ieder geval een memorabele dag te worden (voor in de boeken). Leuk voor nieuwsgierige en leergierige kinderen dus. Een bos met prachtig botanisch schoon en daarnaast organismen van een bijna onwerkelijke grote. Loop geen Dinopark korting mis!


Sitemap