Texel korting restaurant


texel korting restaurant

puntje van het eiland, met uitzicht op het breedste strand van Texel. Overzicht, stayokay Texel, den Burg, stayokay Texel is een prachtig hostel op een steenworp afstand van het centrum Den Burg en 6 kilometer van het strand. Het Torenrestaurant is een gezellig familierestaurant onder het licht van de Vuurtoren van Texel.

Wielersport expert kortingscode, Ouwehands dierenpark tickets met korting,

t Pakhuus, Haven 8, Oudeschild 3 De Tesselse Oesterman 4 De Kroon van Texel. En Texel heeft nog mér dan dat. Terwijl de netten over de zeebodem glijden vertellen de vissers vermakelijk en informatief over de Waddenzee en de visserij. We zouden er oud op kunnen worden. De markante wijnboer JanJaap Kroon verbouwt hier al tien jaar drie soorten witten druiven en geeft graag een rondleiding, inclusief proeverij. Laat u verrassen door het adembenemende uitzicht en geniet van een hapje of drankje. Tekst: Meneer Wateetons, advertentie - Lees hieronder verder 1 Het Wad Op, ga mee de vissersboot op en probeer zeehonden te spotten en te vissen naar garnalen. De locatie van het moderne hostel leent zich uitstekend om helemaal tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Bestel een plateau Fruits de Mer en je snapt gelijk waarom. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Bij De Oude Vismarkt kun je meteen een tentoonstelling over de Texelse visserij meepakken. Het Wad Op, Haven 2, Oudeschild 2 t Pakhuus, nieuwe chef Boy Schuiling heeft hier het roer richting de top van Texel gedraaid.

Namens Stayokay Texel heten wij je van harte welkom! Hollandse garnalen en witte wijn. De Kroon van Texel, Rozendijk 32, Den Burg, Texel 5 Restaurants op Texel: Vincent Eilandkeuken 6 Restaurants op Texel: Bij Jef. De enige wijngaard van de Wadden.


Sitemap