Sportcity korting zorgverzekering


sportcity korting zorgverzekering

collectiviteit op (met de naam van uw werkgever of de collectiviteit) en een bij u passend pakket. Blijf fit en duurzaam inzetbaar zodat u gewoon uw werk goed kunt blijven doen. Vaak heeft Menzis voldoende alternatieven voor een andere collectieve verzekering voor. Wij zeggen uw huidige verzekering voor. Een collectieve zorgverzekering richt zich op een groep mensen in plaats van individuele verzekerden. Nummer 1 voor zzp'ers Ruim 85 jaar specialist in het verzekeren van zorg. Daarom betalen veel gemeenten mee aan de kosten voor de premie van een goede zorgverzekering. Dan kunt u, binnen een maand van het wisselen van werkgever, tussentijds overstappen van zorgverzekering en collectiviteit. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Vanaf de 1e van de volgende maand bent u dan via uw werkgever, bij Menzis, verzekerd.

Veelgestelde vragen Collectieve verzekering, wat is een collectieve verzekering? Dankzij samenwerking tussen Menzis en diverse organisaties krijgt u korting op uw premie en andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een vergoeding voor brillen voor senioren of fysiotherapie voor sporters. De gemeentelijke zorgverzekering van Menzis heet GarantVerzorgd. Ook als u een laag inkomen heeft of een uitkering krijgt. 7 korting op de basisverzekering 8 korting op aanvullende verzekeringen, bekijk onze ZZP Zorgverzekeringen, of bereken uw premie.sportcity korting zorgverzekering

De zorgverzekering is een verzekering die jaarlijks gewijzigd wordt. U kunt er aan het einde van het jaar ook eigenlijk niet meer omheen. Dit leidt tot een korting op de zorgpremie, maar betekent ook. Korting zorgverzekering vergelijken en gemakkelijk overstappen naar een andere zorgverzekering in 2019 online de premies vergelijken en direct afsluiten.


Sitemap