Korting treinkaartjes juli 2019


korting treinkaartjes juli 2019

de Bakker Bart actie Hema treinkaartjes 17,50 De Hema treinkaartjes zijn verkrijgbaar t/m voor 17,50 verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt! Slagharen is al jaren een fenomeen in Nederland en heeft duizenden bezoekers blij gemaakt. 2 Treinkaartjes 25 bij VakantieVeilingen, in februari bestelt u 2x een enkele reis bij VakantieVeilingen voor 25 ( 12,50 per enkele reis). Kruidvat Dagkaart (Februari 2019, vanaf maandag 04 februari bestelt u én Dal Dagkaart voor 16,50, twee voor 15,50 (per stuk) en drie voor 14,50 (per stuk). 2 Etos dagkaarten voor 19,90 Bestel t/m 2 NS dagkaarten voor slechts 19,90 geldig vanaf 11:00 uur! Het tussendoortje bestaat uit een kroket en patat met saus. Niet te combineren met kortingskaartjes, een upgrade 1e klas of een andere aanbieding.korting treinkaartjes juli 2019

Deze keer waren het weer ouderwetse eenmalige NS dagkaarten, waarmee je een dagje onbeperkt door heel Nederland kon reizen. Dit keer betrof het niet een weekenddagkaart maar een gewone dagkaart die op elke dag van de week gebruiken. In februari 2019 bestelt u een set van 2 NS Treinkaartjes voor 25 ( 12,50 per enkele reis) bij VakantieVeilingen voor de reisperiode t/m De NS Treinkaartjes zijn alleen via de webshop van VakantieVeilingen te bestellen en is beperkt verkrijgbaar. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Geldig op maandag t/m vrijdag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Meer over de Actie van de Dag Treinpakkers (Maart 2018) Bestel van 19 februari t/m 04 maart de Treinpakkers van. Ga met de trein naar vakantiepark Slagharen en beleef een dag vol spanning en plezier. Heeft u de prachtige collectie van het Rijksmuseum nog nooit gezien? Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Hiermee reist u een hele dag onbeperkt in de daluren in de trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Early Bird Belgi, bekijk Actie. Dan biedt de trein wellicht een uitkomst, want dan heb je geen last van parkeerkosten, files, parkeerproblemen of benzinekosten.

Kortingscode fun forest venlo, Kortingscode groupon4life,

Lees meer: Trein naar Dominator. NS Meereisretour (April 2018) Voor slechts 8,95 reist u retour naar Leeuwarden of Rotterdam met iemand mee. Reis met korting in de trein met én van deze aanbiedingen. Voor reisdagen in het weekend zijn de tarieven iets hoger, waarbij u al voor 26 met de trein naar Belgi reist. Wij houden u op de hoogte en informeren u over de mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes in 2019. Kinderen van 4 tot 11 jaar betalen slechts 17,- voor een combiticket en volwassene 31! Hiermee reist u samen én dag in het weekend onbeperkt met de trein in de periode t/m 26 november 2017. Via vindt u altijd het goedkoopste tarief voor de gewenste bestemming. NS dagkaart acties en goedkope treinkaartjes, zodat we het Openbaar Vervoer betaalbaar houden. Dagretour Met de NS Dagretour reist u op én dag retour op een traject naar keuze. Geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Meer over de: NS Treinpakkers!


Sitemap