Lightswing korting


lightswing korting

plate: 125. Diameter plafondplaat / Diameter ceiling plate: 125. Dat lijkt simpel, maar vaak zit het lichtpunt in je plafond niet op de plaats waar jij het wilt. Hoogte met plafondplaat / Height with ceiling plate:. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Klik op de link in de footer voor meer informatie over de cookie policy of voor het aanpassen van de cookie-instellingen. Kleur / Color: Wit/white, maximale gewicht / Maximum weight: 3,5. Zo ben je flexibel in de inrichting van je woning en schuif je de hanglamp gemakkelijk naar de nieuwe plek van je eettafel bijvoorbeeld. Om optimaal gebruik te maken van dit ophangsysteem, dien je de hanglamp te monteren aan de snelkoppeling van de Lightswing. Staat wel zo leuk. Breedte zonder plafondplaat / Width without ceiling plate:.

Hoogte zonder plafondplaat / Height without ceiling plate:. Je hanglamp monteer je aan de snelkoppeling. Er worden afdekkapjes meegeleverd, zodat je de schroeven waarmee de grondplaat aan het plafond zit niet ziet. Bijvoorbeeld omdat je af en toe je tafel een kwartslag draait, of omdat je gasten krijgt en je je tafel uitschuift.

De Lightswing bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare en draaibare arm en een snelkoppeling. Met de Lightswing schuif je je hanglamp naar je tafel, in plaats van andersom. Je hoeft dus alleen de snelkoppeling met de hanglamp aan de arm te klikken en je kunt je lamp vanaf dat moment 80 cm verplaatsen. Met zon ophangsysteem kun 15 korting op alles leenbakker je eenvoudig hanglampen ophangen en verplaatsen naar de plek die je op het oog hebt. Bijvoorbeeld tijdens een feestje of een spetterend etentje. Lightswing is een Nederlands merk dat zich specialiseert in ingenieuze ophangsystemen voor lampen. Daarnaast beschikt de Lightswing over een handige snelsluiting waaraan je je hanglamp bevestigt. Maar, hoe werkt dat dan? Een Lightswing monteer je over het lichtpunt en bestaat uit de volgende elementen: een flexibele arm die je kunt verschuiven en draaien, een ronde grondplaat en een snelkoppeling. Met de Lightswing zorg je ervoor dat je lamp toch midden boven de tafel hangt.

Lightswing korting
lightswing korting


Sitemap