Kortingsbon seepje


kortingsbon seepje

Een fles vloeibaar Seepje is goed voor zo'n 25 wasbeurten. Daarnaast motiveert Seepje haar fans bewust om te gaan met afval, op de superschillen verpakking lees je bijvoorbeeld: Gooi m weer bij het oud papier. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Ook inspireren ze gebruikers om de gerecyclede melkfles opnieuw te gebruiken. Waarom doen wij dat niet?, vroegen zij zich hardop.

Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld! Seepje is helemaal wat wij zoeken. Elke gebruiker kan maximaal 1 pakket bestellen. Hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen betekenen voor mens en milieu!

In het Haagse Washok wordt een extract gewonnen uit verpoederde Sapindus-schillen. Deze inzending is een totaalverhaal.

In maart van dit jaar won de Haagse startup de NL Packaging Award laser-snijder kortingsbon in de categorie Non-Food voor hun verpakking in de vorm van een Seepje. Laat de natuur je was én poets doen. Jij als nudger ontvangt daarom 15 korting bij het plaatsen van een webshopbestelling bij Seepje. Als je mee wilt doen, kies dan je pakket en reken direct af! Inmiddels vormen de superschillen de basis voor negen verschillende Seepje producten, waaronder ook vloeibare wasmiddelen en allesreinigers die verkrijgbaar zijn bij zon 1100 winkels, zoals Albert Heijn, Marqt en de Wereldwinkel. Om de producten heerlijk te laten ruiken en van extra waskracht te voorzien worden andere natuurlijke stoffen, zoals etherische olin en citroenzuur, toegevoegd. Hierin zit saponine, een natuurlijke vorm van zeep die vrijkomt bij aanraking met water. Hdpe staat voor High-density Polyethylene, uitstekend recyclebaar door middel van omsmelting! Kan ik deze korting ook bij Seepje zelf gebruiken? Daarna verloopt de deal. Bonte Jaarverslag hebben Jasper en Melvin de eerste stappen gezet om de impact van Seepje concreet in kaart te brengen.

Topshoe kortingsbon, Feestartikelen kortingsbon, Openluchtmuseum eindhoven kortingsbonnen, Soccerfanshop kortingsbon,


Sitemap