Centerparcs erperheide zwemmen prijs


centerparcs erperheide zwemmen prijs

marketdome. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Omschrijving, ontspannen in de natuur in het Limburgse America op Center Parcs Het Meerdal. Al biedt de natuur alleen al genoeg vermaak. Voordelen bij partners in Bokrijk, bestel hier, frituur speeltuin: 15 korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement. Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Center Parcs Het Meerdal in America, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun.

Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst  20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Spelen in de kinderbaden en baden tussen de palmbomen. Snoepwinkel museum: 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Trek eropuit naar Toverland. Snoepwinkel speeltuin: 15 korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement.

Vakantiepark, center Parcs Erperheide Vakantiepark, center Parcs, het Meerdal Activiteiten vakantiepark De Haan aan Zee?

Kortingscode prenatal centerparcs, Kortingsbon centerparcs prenatal, Kortingscode centerparcs november 2019,

Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Limburgse Peel is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Of laat u meevoeren door de waterversnellers.

Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief.


Sitemap