Monkey town helmond aanbieding


monkey town helmond aanbieding

1 euro naar. Melding verbergen, meer info. Type: Actief, Kinderfeestjes, Speelparken openingstijden: ma gesloten di 09:00-18:00 wo 09:00-18:00 do 09:00-18:00 vr 09:00-18:00 za 10:00-19:00 zo 10:00-19:00 uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd: Tijdens de reguliere schoolvakantie is Monkey Town alle dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor. Monkey, town, helmond en andere kortingen mist! Verlopen kortingen voor, monkey, town, helmond, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Wij bieden je een fantastisch alternatief: een dagje binnenspelen in een. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken.

Indoor speelparadijs Monkey Town Helmondmonkey town helmond aanbiedingmonkey town helmond aanbieding

Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi.
Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.
Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging.

Moe geworden van het wachten in een rij van een groot attractiepark? Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Speciaal peutertarief, voor kinderen van 1 t/m 4 jaar die op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van 5,00. Boek nu: Twee entreetickets voor, monkey, town. vanaf 1,-, op vind je de beste deals voor een leuk dagje uit.

Dierenpark rhenen aanbieding, Nest protect aanbieding, Kpn sim only aanbieding, Xbox one s console aanbieding,


Sitemap