Concertgebouw kortingskaart


concertgebouw kortingskaart

entrée en Concertvrienden, als je jonger bent dan 35 krijg je via. Meer informatie parkeergarage Museumplein, iets verderop liggen, va 2,- per uur Parkeergarage Overtoom. Soms vindt een Lunchconcert op een afwijkende dag plaats. Met de, amsterdamse Stadspas krijgt u bij Het Concertgebouw vaak korting op concerten waarvoor ook de 65 of CJP-korting geldt. Zeer goedkope parkeergarage vlakbij de Overtoom. Lees verder op alle parkeerzones in Amsterdam. Keesennel, stel, genoten, heerlijke muziek, prachtig koor, enthousiaste dirigent! 65 Korting, in Het Concertgebouw geldt voor sommige concerten een gereduceerd tarief voor 65-plussers. De tarieven verschillen enorm. Beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld.

U stapt uit bij de halte Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12, bussen). U kunt ook lopen vanaf halte Roelof Hartplein, vanaf daar is het ongeveer 500 meter lopen tot Het Concertgebouw - bus 347, bus 357 en bus 397 (Connexxion). Parkeren op zondag is gratis.

Parkeren op Straat, in het gebied rondom het Concertgebouw geldt betaald parkeren op straat geldt op maandag t/m zaterdag van.00-24.00 uur. Meer informatie over parkeergarage ParkBee Hilton Hotel. Beslist aan te raden aan diegenen, die van een professioneel barokorkest met authentieke strijkinstrumenten wil genieten, waarbij het klassieke lijdensverhaal op hoog niveau door het Koor, het Koor en de sublieme solisten een geheel nieuwe dimensie krijgt. Verder hebben we genoten van deze Passion! Elke zondag van.00 tot.00 uur in de periode september tot en met juni. . Consumpties vanaf 75,- voor 49, 95 Alle bedragen zijn excl. Blazer-sectie in het 1e orkest niet altijd synchroon. Bovendien krijgt u bij aankoop van kaarten voor zeven verschillende concerten, het zevende concert cadeau! We moesten genoegen nemen met een plaats aan de zijkant op een balkon, waardoor we helaas maar een klein deel van het orkest konden zien. Bekijk daarom altijd voor de zekerheid de agenda van het Lunchconcert.


Sitemap