Korting onlinestempels


korting onlinestempels

retourzending, ook door u, te traceren is tijdens de verzending. Bespaar dagelijks bij je favoriete shops verzamelt kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen van tientallen webwinkels om jou te helpen besparen. Om onze klanten een goede indruk te geven van ons bedrijf verzoeken wij iedere klant vriendelijk om een beoordeling op de kwaliteitsmeter achter te laten. Zorg er echter wel voor dat het altijd een zwart/wit ontwerp is zonder grijsverloop en minimaal 300 dpi. Like ons op onze Facebookpagina en maak gebruik van de stempel aanbiedingen die er regelmatig op staan.

korting onlinestempels

Indien u gebruikt wilt maken van het wettelijke termijn om uw bestelling (ongebruikt en niet voorzien van uw gepersonialiseerde gegevens) retour te sturen, kunt u dit (bij voorkeur in de originele verpakking) frankeren en retour sturen. Deze about YOU kortingscode is geldig voor nieuwe klanten bij een bestelling van minimaal. 10 korting op bestellingen vanaf 50) Korting op bepaalde producten (bijv. Dé stoffenzaak van Nederland. Bij online betalingen krijgt u direct 10 korting!

Kies in de linker kolom uw stempel of (beter nog) begin met ontwerp uw stempel bovenin. Uiteraard crediteren wij, indien de retournering terecht is, onze factuur en storten het geld.s.m. Deze vindt u hier op de website. Volg ons op Twitter om onze tips niet te missen Kijk op ons kanaal voor interessante filmpjes over stempels. Deze kortingscode is geldig op bestellingen vanaf. Ook kunt u direct met ons chatten. Bij kunt u allerlei merken stempels bestellen. De bestanden die u kunt uploaden zijn: PDF, AI/EPS, BMP, TIF(F JPG (let op dpi) en PGN. Uiteraard kunt u op de product pagina's ook een beoordeling achterlaten voor een specifiek product of dit product delen via Social Media. Voor standaard hout heeft u alleen een electrische brandstempel nodig. Door Karlijn De Bode Verschillende soorten codes, kortingscodes kunnen voor allerlei soorten kortingen worden ingezet. Hierop ziet u dan exact hoe de afdruk eruit komt te zien, qua scherpte en formaat.

Onlinestempels.nl - Uw stempel zelf ontwerpen bijkorting onlinestempels


Sitemap