Anwb korting museum overloon


anwb korting museum overloon

besteld. Eerst ontvetten met wasbenzine en na bijna 15 vellen schuurpapier begreep ik dat het geen doen. Ontvet en in de hechtprimer gezet. Dat ging bij alle twee. Terug bij de werkplaats een stekkertje aan de kabel gemonteerd. Alles wat niet nat mag worden uit de auto en de laadbak uitgeveegd. Heb het met Harrie nog even over de auto gehad.

Anwb korting museum overloon
anwb korting museum overloon

Het spul wilde zoals gewoonlijk weer niet goed dekken dus na een beetje laten aandrogen de tweede laag. Heb toen maar besloten de spiegels die op de auto zaten op te knappen. Nog goed genoeg voor de keuring maar er kunnen elk moment gaten in vallen. Ik kreeg een Slopel Zafira mee. Rammen met de zware moker gaf geen soelaas. Was dus iets later bij Robert. Toen plaatjes op maat gaan maken om de verlichtingen en kentekenplaat aan te bevestigen. Heb dus het resterende vuil er af geschuurd, ontvet en mat zwart geschilderd. De gasslang van het kooktoestel vervangen voor een nieuwe.

Kies uit waar je naartoe wil (met korting!) en spendeer een. Bestel tickets voor Disney's musical The Lion King met 30 voordeel tijdens. Onderhoud, reparaties en aanpassingen. Op Knooppunt Waterberg viel het vermogen van de motor weg en kwam er damp langs de pook de cabine.

Winter efteling korting groupon
Mediamarkt korting 18 jaar
Gabor sandalen korting


Sitemap