Praxis tuin kortingsbon


praxis tuin kortingsbon

korting van toepassing. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en ns losse kaartjes kopen op station rolgordijn, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs. Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. Check de wekelijkse folder, die staat vol met aanbiedingen! Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan.praxis tuin kortingsbon

Actie geldt niet online. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op n artikel naar keuze, danwel op n specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, zo ontvang je elke week alle acties, geven je advies en tips en helpen we je met elke klus in huis. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Bovenstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op onze keuzekortingsbon, welkomstkorting en verhuisactie. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen). De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! 20 korting op n vloer-, tafel- of hanglamp kortingscode coaxkabelshop.nl naar keuze.

Dierentuin rhenen met korting
Pizza hut kortingsbonnen oktober 2019


Sitemap