Efteling abonnement korting bosrijk


efteling abonnement korting bosrijk

datum het einde van het huidige kalenderjaar. Gelegen in de charmante landendriehoek zal het grootste attractiepark ter wereld met een seizoensopenstelling je overladen met superlatieven. Zorg ervoor dat je van ieder persoon een legitimatiebewijs én je Efteling Abonnement kunt laten zien. Voor je bezoek: - Je haalt eerst bij de Efteling Gastenservice een Europa-Park voucher. Bij een abonnement met maandbetaling wordt een voucher uitgeschreven met een geldigheid van maximaal 3 maanden vooruit, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar. Als je in een Europa-Park hotel blijft slapen, kun je helaas geen gebruik maken van de hotel-ingang. Het is dan goed om te weten dat je in eerste instantie ook voor een parkeerabonnement kan gaan omdat je altijd later nog een tweede parkeerabonnement voor een ander gezinslid kan aanschaffen bij de Gastenservice. Met een abonnement kun je zo vaak als je wilt de Efteling bezoeken. Op de voucher wordt ook de geldigheidsdatum genoteerd. Of je nu met vrienden of familie bent, je gaat hier bijzondere momenten beleven en het alledaagse leven achter je laten. Dit abonnement is persoonsgebonden (dus niet autogebonden) en geeft én persoon met geldig rijbewijs voor én auto per dag onbeperkt toegang tot het Efteling-parkeerterrein tijdens reguliere openingstijden.

Parkeerabonnement, als je 18 jaar of ouder bent kan je bij jouw abonnement ook een parkeerabonnement afsluiten. Vergeet niet om ook meteen een parkeerticket voor de auto kopen. Je krijgt 1x per kalenderjaar gratis toegang op vertoon van je abonnement en een voucher die je eerst moet ophalen bij de Efteling Gastenservice.

Gratis, gratis 4 t/m 59 jaar 17,00 per maand 190,00 per jaar 60 jaar en ouder 14,50 per maand 165,00 per jaar, bezoekers met een beperking ( meer info ) 13,00 per maand 145,00 per jaar, parkeerabonnement (meer info). Je moet dan dus ook via het Information Point het park betreden. De betaalwijze van het parkeerabonnement is gelijk aan de betaalwijze van jouw parkabonnement. Deze wordt op jouw naam en abonnementsnummer uitgeschreven. Bij meer dan 4 bezoeken per jaar is een abonnement met jaarbetaling al voordeliger. Stopt na 12 maanden, bestel online. 12 maanden, jaarbetaling 12 maanden 0 t/m 3 jaar.

Texel korting restaurant
Karten de uithof korting


Sitemap