Kortingsbon kiekebox


kortingsbon kiekebox

FunCard - Plopsa kortingscode. Geldig t/m oktober 2018, bestel een Plopsa abonnement online en pak 5 korting. Meer informatie over de Kiekebox vind je op de website: m of facebook pagina: m/kiekebox. . De Kiekebox is een creatieve en experimentele knutselbox voor kinderen om spelen en leren te combineren. Over Kiekebox, de missie van Kiekebox is om ouders en kinderen de wereld te laten ontdekken door middel van creatieve ideen voor knutsel-, experiment-, en spelactiviteiten. Elke maand wordt er een nieuw thema bedacht. De r zit weer in de maand en het wordt kouder buiten. De kiekebox kun je via internet bestellen. Op dit moment heeft de proefbox het thema kriebelbeestjes dat heel goed bij de herfst past.

Op de pagina van een specifieke actie krijg je alvast een sfeerimpressie met wat informatie en een aantal fotos. Herken je dit ook? Ook dat is eigenlijk niet zo moeilijk.

Het drie maanden plezier abonnement waarbij je de box drie maanden kunt testen. Genoeg reden om de iPad in te ruilen voor een 'ouderwets' dagje knutselen. Elke maand wordt er een nieuwe Kiekebox uitgebracht met hierin alle materialen en instructies om te experimenteren, knutselen en ontdekken rondom een thema. De 5 dingen die mijn kinderen op mijn telefoon doe. Want laat je nou net vergeten zijn de afgelopen maanden ieder wc-rolletje te bewaren. En geel crepe-papier heb je ook al niet. Geldig t/m januari 2019, alle kinderen van 5 jaar oud jumpwear kortingscode krijgen gratis toegang tot Plopsaland. Het is eigenlijk heel simpel. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und au├čerhalb von Facebook. Zo wordt het een extra leuk cadeautje voor de kinderen. Geldig op de Plopsa Fun Card.


Sitemap