Plopsa abonnement korting planckendael


plopsa abonnement korting planckendael

beschikbaar liggen voor aankopen door de brandweerpost, vriendenkringen van de brandweer of de zones zelf. Neem een kijkje bij luierende zeeleeuwen op het witte zandstrand en waan je ver, ver weg. De Zoo van Antwerpen en Planckendael bieden interessante tarieven op de jaarabonnementen en op de individuele dagtickets. U ontvangt tot 1,50 korting.p. Die ligt bij een abonnement met jaarbetaling op de einddatum van het abonnement, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar. Tijdens je bezoek: - Ter plekke ga je naar het Information Point bij de hoofdingang van Europa-Park en wissel je de voucher om voor tickets. De Panne - Belgi - 40 op het volwassenetarief / - 40 op het kindertarief ( 1 meter). Ben je van plan om meerdere keren het park te bezoeken? Walibi Holland 30 korting per persoon!

Als Efteling abonnementhouder krijg je gratis toegang of korting op tal van attractieparken en dierentuinen. Pairi Daiza online korting. Pairi Daiza betekent gesloten tuin in het Perzisch.

Plaswijckpark 2018 15 korting per persoon! Holiday Suites, dat zijn comfortabele vakanties op bruisende locaties! Toverland Tot 25 korting per persoon! Sunparks - Center Parcs, orange, plopsa, center Parks biedt u als BVV-lid verblijven aan een speciaal voordeeltarief met 35 korting. Plopsaland De Panne Hoge korting per persoon! Het voordeeltarief geldt minstens 1 jaar, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Eten en drinken in Pairi Daiza.


Sitemap