Michelin restaurant met korting


michelin restaurant met korting

van Midsland. Catering / KOK OP locatie, catering, bruiloft. Catering, borrel / zakelijk dinner, catering, liefde gaat door de maag. Welkom, welkom op de website van restaurant t Golfje op Terschelling. Door deze uitbreidingen wordt in 1983 het moederbedrijf. Geef uw specifieke wensen, diten of allergien aan ons door en wij houden er rekening mee. Deze kaart is niet gratis zoals de loyaliteitskaart. Met dezelfde passie voor de gastronomie zal Frans van der Meeren met Kik van Scheppingen het stokje overnemen en zullen als vanouds zorgen voor een warme en smakelijke ontvangst. Achter het restaurant ligt een ruime tuin, die mogelijkheden biedt voor een samenzijn van maximaal 150 personen. Restaurant t Golfje is een uitgelezen gelegenheid voor een besloten borrel of diner in (in-) formele kring en biedt plaats aan 35 personen. En dan, net als een kind dat je volwassen hebt zien worden, is het tijd om het los te laten.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons. Onze gerechten zijn zeer gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Merken van AccorHotels bewerken, overzicht van hotels die deel uitmaken van de Accor groep. Restaurant t Golfje staat vermeld in Gault Millau, Michelin en Lekker. Ibis -hotel in, bordeaux in 1974, de overname van. Kaart van landen waarin Accor actief.

Accor Services en AccorHotels (voorheen: Accor Hospitality). Adres Restaurant t Golfje Heereweg 22a 8891 HS Terschelling Midsland-Noord. Gebruik hiervoor de button rechtsonder in beeld. Accor opgericht met 440 hotels,.500 restaurants,.000 medewerkers in 45 landen onder haar hoede. Hierin is de best mogelijke combinatie van elk gerecht met steeds verrassende wijnen voor u uitgedacht. De hoofdzakelijke bezigheden van de onderneming is dienstverlening. Reserveer via of telefonisch: 31 (0).


Sitemap