Efteling korting 2019 augustus 2019


efteling korting 2019 augustus 2019

en is sindsdien uitgegroeid tot de perfecte uitvalsbasis voor een fijn dagje plezier met het hele gezin. Wegwijs door Plopsa, de Plopsaparken behoren tot de leukste Belgische pretparken voor de kleintjes. Heb je waardevolle spullen bij je? Maak dan een ritje in de bobslee, zoek je weg in het labyrint, rijd een rondje op de kartbaan of glijd langs indrukwekkend vulkanisch rotslandschap af in de Dino Splash. Laat je verrassen door spectaculaire shows. Per glijbaan staat aangegeven wat de minimale lengte is om (eventueel begeleid) in de attractie te gaan. De openingstijden verschillen per park. Ontdek de verschillende parken, lees praktische Plopsatips en plan je heerlijke dagje uit! Dit waterpretpark ligt net naast Plopsaland De Panne en biedt plezier voor jong en oud. Dan ben je in Plopsaqua aan het juiste adres. Dan ga je gewoon een dagje naar Plopsa Indoor Hasselt!

Daarom voor jou een bedankje. Je ontvangt nu 8,- korting op tickets voor de Winter, efteling. Koop je, efteling kaartjes online en loop bij aankomst zo het park in!

Ns met korting meereizen
Ginza enschede korting

Dan kun je bij de ingang een bolderkar huren. Handicap - Selecteer handicap maximaal 36maximaal. Voor je het weet sta je oog in oog met K3, Clouseau, Samson Gert of Wickie en zijn vriendjes. Indoor Coevorden ligt op een kleine vier uur rijden van Brussel. Plan je dagje Plopsa, welke van de Plopsaparken is jouw favoriet? Attractiepret in de Plopsaparken, heb je zin in een dagje familieplezier? Plopsa Theater, het Plopsa Theater bevindt zich nabij Plopsa de Panne. Kijk hiervoor even op om de openingstijden van het park waar jij naartoe wilt te achterhalen. Deze tv-figuren en hun vriendjes staan centraal in de parken, kortingscode tijdschrift land zowel in de attracties, decoratie als in de muziek.

Kortingscode roompot parken
Hengelsport kortingscode


Sitemap