Korting kaartjes nijntje museum


korting kaartjes nijntje museum

eerder in een museum geweest? Bij de dieren, of ze nu tam of wild zijn, in de dierentuin van het nijntje museum speel je met álle dieren. Museum, recht tegenover het nijntje museum. Voor het gebouw geldt een maximum aantal bezoekers. Nijntje en haar vriendjes uit de prentenboekjes van Dick Bruna ontdekken kinderen er de wereld in het klein. Nijntjes huis, lijkt nijntjes huis op dat van jou? Museumkaarthouders en BankGiro loterij VIP-kaarthouders hebben gratis toegang, maar geen voorrang. Neem je pas mee en koop een kortingskaartje aan de balie van het Centraal.

Boetiek - Etusivu Facebookkorting kaartjes nijntje museum

Dominos korting leeuwarden
Rijksmuseum tickets ing korting
Rabobank kortingsbonnen
Ziggo korting voor vaste klanten

Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen Stel Gezin Groep Registreren Inloggen Filter beoordelingen op: Lette, Groep Vroege kennismaking met musea Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Leuk voor de allerkleinsten en voor kleuters. In de themaruimte het museum ontdek je wat een museum. Leer de papegaaien praten, zoek de muizen die zich verstopt hebben in de wilde-dierenhokken. Doe het voerspel en je weet het. Praktisch Suggesties 20 korting Utrecht (20 beoordelingen) Bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Kruip en klim door het huis van drie verdiepingen en ontdek alle kamers.

De kortingstarieven zijn online niet beschikbaar. Neem je pas mee en koop een kortingskaartje aan de balie van het Centraal. Museum, recht tegenover het nijntje museum. Koop je kaartjes online. Bestel je kaartjes voor het nijntje museum online.


Sitemap