Gogo kortingscodes


gogo kortingscodes

bar/reststaurant en winkeltje lagen aan het eind vd camping. Lopen naar Pl d'aro niet veilig ivm de weg. Goed voor de conditie maar soms best pittig. Platjs dAro, zeer toeristisch, ( centrum 3 km en prima aan te fietsen) heeft een prachtige boulevard met een mooi strand. Belangrijk, het is een terrassencamping, dus stevige kuiten zijn een must! Bakker bij het zwembad 30/40 man in een rij, TIP: Ga naar boven naar het tweede zwembad. BezienswaardighedenPlaya d'Aro / Platja d'Aro / Castell d'Aro.

Spanje, cataloni (Costa Brava en Costa Dorada). Bukkens, Zeer grote camping met een oud deel, kleine plaatsen en vaak bezet door lang kampeerders en een nieuw deel. Mooi en sfeervol dat zeker. Stukje lopen naar Playa daro en het strand vond ik geen probleem maar het is wel een goed kwartiertje lopen. In de supermarkt beperkt assortiment en in het naseizoen alleen het supermarktje bij de receptie open, is een stuk lopen als je bij de achteringang staat. Prachtige camping met waanzinnig mooie bloemperken, tuinen die ook dagelijks verzorgd worden door de tuinmannen.

Kortingscodes body en fitshop
Kortingscodes vueling
H&m online kortingscodes

Stacaravans bovenop elkaar Simone Noij, Camping is prima maar wel erg groot. Grote, leuke markt op vrijdagochtend. Wel druk in h'seizoen. We worden naar het 6-persoonshuisje gebracht maar is alleen geschikt voor hooguit 4 personen. TipsPlaya d'Aro / Platja d'Aro / Castell d'Aro. De plaatsen voor caravans zijn redelijk van formaat. Nette acc van touroperator.

Banggood com kortingscodes, Kortingscodes cameratools, Bodylab kortingscodes,


Sitemap