Ns dagkaart met 40 korting


ns dagkaart met 40 korting

misschien hebben wij iets fout gedaan. Icon, beste antwoord door Inge, nS 11 augustus 2014, 09:16, welkom op het forum retepzee! De dagkaart voor de voordeelurenkaart met 40 korting bestaat toch nog wel, neem ik aan? Met de aanschaf van zo'n dagkaart kan er door het hele land een dag lang onbeperkt gereisd worden met de trein! Kom later terug om het nog is te proberen of meldt je aan voor de nieuwsbrief? Je hebt veel voordeel met de Altijd Voordeel en Dal Voordeel. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum. Wat zijn NS dagkaarten? Wanneer je pas afgestudeerd bent, krijg je gratis een jaar lang een Dal Voordeel abonnement van.

Ns dagkaart met 40 korting
ns dagkaart met 40 korting

De reiziger met het, nS -abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.
NS dagkaart met korting Met een, nS Dagkaart mag je én dag onbeperkt treinen door heel Nederland (Thalys uitgezonderd).
Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro.

Make up musthaves kortingscode 2019
Hungry kortingscode 40
Auping korting matras
Reizen met 40 korting anonieme ov chipkaart

Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Alleen te gebruiken in het weekend? Icon, beste antwoord door De luchtmacht 25 augustus 2014, 18:32, samenreiskorting kan alleen worden geladen op de OV-chipkaart waarmee degene die meerreist reist. Ik wil dus een dagkaart. NS, op,.nl kan je zeer gemakkelijk kaartjes of abonnementen bestellen. Verkoopperiode tot, gebruikperiode tot if(resultAction'onlyweekend? Op dit moment is er jammer genoeg nergens een NS dagkaart met korting te koop. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Geen code nodig 86D, gEEN code nodig BCC, gEEN code nodig 49A.

Online drogist nu korting, Bax music kortingscode 2019,


Sitemap