Korting interparking zaventem


korting interparking zaventem

fan van onze Facebookpagina). Eenvoudig bereikbaar en 24 uur kortingscode laser-snijder.nl per dag, 7 dagen per week geopend parking zaventem tarief 7 dagen: 72 euro 10 dagen: 89 euro. Voor jou uitgelegd in een 3 simpele stappen. De parkeerplaats is dag en nacht open, dus ook als je op de terugweg laat aankomt, kun je simpel, snel en goedkoop in je auto stappen.

Met een shuttlebus (5 min!) gratis van en naar de terminal. Bewaakte parking bevindt zich op korte afstand van de terminal. Je hoeft niet de volle prijs te betalen, want als je parkeert bij Parking Zaventem betaal je na twintig dagen nog maar 4 per dag! Klik op de juiste knop om de kortingscode toe te passen. Goedkoop, snel en veilig parkeren bij luchthaven Zaventem via deze parking in zaventem. Wil je op de hoogte blijven van de meest recente kortingscodes en online promoties? Kopieer de kortingscode. Ideaal om je auto vlakbij de terminal neer te zetten. Volgens hen is het nergens goedkoper! Ga je binnenkort op vakantie en vlieg je vanaf vliegveld Zaventem? Je korting wordt verrekend met het totaalbedrag. Kopieer de code(s de kortingscode kopiren doe je door de code te selecteren met je muis, op je rechtermuisknop te klikken en 'kopieer' te selecteren.korting interparking zaventem

De Pcard geeft je recht op een maximumtarief tussen 3 en 5 voor een avond parkeren in de meeste parkings van Interparking, en een korting van 10 op je parkeertransactie in deelnemende parkings. Op Zaventem geniet u van 30 minuten gratis parkeren in de P1,.

Kortingscode dierenshop, Kortingscode albelli foto op hout, Korting is leuk review, Tastea korting november 2019,


Sitemap