Korting flierefluiter


korting flierefluiter

: Wereldberoemde verhalen. Minimaal 4 personen per ticket en maximaal 1 ticket per groep. Kinderboerderij, op de kinderboerderij lopen onder andere schapen, geiten, koeien, kippen en eenden rond. Geldig tot Wij gebruiken cookies, lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Lekker spelen op de blokkenzolder, crossen op de crossbaan of probeer het obstakelparcours uit. De Flierefluiter: een compleet dagje uit in Overijssel voor het hele gezin. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad. Binnen- en buitenspeeltuin, de speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent.

Korting dagje uit centerparcs
Korting abercrombie fitch
Ici paris xl korting 20
Iso winkelinventaris kortingsbonnen

Op vertoon van het entreekaartje van het IJsbeelden Festival ontvangt 1 persoon bij ons 50 korting op de entree. . Ook erg leuk: de knuffelruimte waar je gezellig kan kroelen met konijnen en cavia's. Spring zo hoog als je kan op de springkussens en trampolines, race met de skelters en crossfietsen en klim en klauter in het avonturendorp. In het voorjaar is het extra leuk op de kinderboerderij, want dan zijn er allerlei jonge dieren zoals lammetjes, konijntjes en kuikentjes. Leeftijd: 1 - 12 jaar, weergevoelig: Nee, rookbeleid: Onbekend, honden toegestaan:. Die wil iedereen toch knuffelen? In de overdekte speelruimte staan springkussens, trampolines, apenkooi, glijbanen, een kruipdoolhof en nog veel meer. Kom boerenfratsen uithalen bij speelboerderij De Flierefluiter in Raalte leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 7,00.p.) en schoolreisje.

En pas op, houd jij je evenwicht op de wipwap voor vier personen? Vakantie regio: Noord, prijzen, volwassenen : Euro 0,00, kinderen 0 t/m 1 : Euro 0,00. Tarieven, meer informatie, nog een tip voor de kerstvakantie: Het Nederlandse IJsbeelden Festival.


Sitemap