Met korting naar de lion king


met korting naar de lion king

Vergeet die trip en ga naar het afas Circustheater in Scheveningen. 2,55 verzendkosten (per boeking). Het resultaat: een zinderende avond vol passie en muziek. The Bodyguard publieksprijs beste musical, romantiek, spanning en hits van Whitney Houston komen samen in deze musical. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Bestel dan via deze pagina. Het verhaal van Simba is dus eigenlijk een verhaal over moed, vriendschap en natuurlijk over hoop.

Kortom, een reis die Simba uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt. Op zondagen kan er na afloop van de voorstelling van 16:00 uur gedineerd worden, eerder is helaas niet mogelijk.

Plopsaland indoor korting, Bestsale.be kortingscode, Coolblue korting grote bestelling, Sushi met korting dordrecht,

De musical The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs op alle shows t/m 30 april. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Boek snel je kaarten met voordeel voor shows t/m 7 februari 2019. Bestel je kaarten via onderstaande link, of vanaf 10:00 telefonisch via onder vermelding van 'CJP-The Lion King' of aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen. Slippers, plien Bianca en cabaretduo Droog Brood bundelen hun krachten in dit toneelstuk over ons menselijk gestuntel.

met korting naar de lion king

Discountoffice.nl kortingscode
Orchideenhoeve korting anwb
Eneco kortingscode


Sitemap