Korting office pakket


korting office pakket

dat alles er op al jouw apparaten heel modern uitziet. Ben je cursist bij de HAN? . Daarna deel je ze heel eenvoudig op het web. Voer de productcode in en volg de rest van de aanwijzingen om je productcode in te wisselen.

2 februari 2019 Laatste update.
Office aanbieding Naast de normale aanbiedingen op producten, heeft Microsoft ook regelmatig een.
Inclusief belasting Eenmalige aanschaf, Office 2016 Pro Plus voor Windows (niet voor Mac).
Microsoft heeft geen speciaal.
Office pakket gemaakt voor Android.

Microsoft kortingscode - gratis verzending in februari 2019korting office pakket

Met deze korte stappen heb je office snel en gemakkelijk genstalleerd en geactiveerd. Dat komt omdat de HAN haar studenten* een gratis versie van Office365 aanbiedt. Daarnaast is het verboden om de sleutel op meerdere apparaten te schakelen, zie Microsoft Gebruiksvoorwaarden. Ter informatie: wij verkopen hier een legaal gekocht artikel. Daar kunt u het product waarvoor u aanschaft, selecteert u de productcode en bekijk de licentievoorwaarden te selecteren. Deze pagina is geactualiseerd op Microsoft Office, de HAN gebruikt programma's van Microsoft. Word, excel, powerPoint, outlook, access (alleen voor pc publisher (alleen voor pc).

Kijk daarom op de onderstaande pagina van je opleiding en lees daar welke aanvullende minimumvereisten er gelden: Ga je komend studiejaar Communication Multimedia Design of HBO-ICT studeren? Volgens de licentievoorwaarden van Microsoft is de productsleutel bedoeld voor enkelvoudige activering.

Vingino kortingscode, 15 korting zalando,


Sitemap