Aanbiedingen thermen rosmalen


aanbiedingen thermen rosmalen

hoge kortingen. Uitgebreid profiteren van de sauna, wellness, en culinaire faciliteiten van Thermen Bussloo hoeft niet duur te zijn. Completeer het saunabezoek met een schoonheidsbehandeling in ons beautycentrum. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt profiteren van onze sauna acties. Sauna acties en aanbiedingen het hele jaar door. Profiteer van de sauna aanbiedingen wanneer het u uitkomt! Speciaal voor u hebben wij kortingsacties voor een bezoek aan Thermen Bussloo in de avonduren. Voelt u zich prettiger als u badkleding kunt dragen? Wij beschikken over een groot eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren, station Rosmalen is slechts op 2 minuten loopafstand. Meer informatie hierover vindt u hieronder en in het menu onder het kopje behandelingen.

Zo kunt u bijvoorbeeld na de sauna genieten van een diepe ontspannende massage, pedicure of manicure en diverse lichaamsbehandelingen. Als u nooit een sauna heeft bezocht, hebben wij speciale kennismaking kortingsacties voor. Op deze dagen is voor iedereen het gebruik van badkleding verplicht. Nog nooit zo'n heerlijk heet binnenzwembad megemaakt, het eten was bijzonder goed, het personeel is heel vriendlijk en laat je niet onnodig wachten. Wilt u liever aan het einde van de dag even alle beslommeringen vergeten en de dag relaxed afsluiten? In het saunagedeelte ervaart u de luxe die hoort bij wellness, even wegdromen in eén van onze warm water baden of saunacabines. .

Wellness Centre De Thermenaanbiedingen thermen rosmalen

Kortingsbon gezondheid aanbiedingen, Disneyland parijs aanbiedingen trein, Aanbieding intratuin rosmalen,

Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Elk jaargetijde hebben wij ook speciale voordeelacties voor de hotelarrangementen. Optimaal genieten van complete wellness voor de meest voordelige prijzen? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft en regelmatig kunt profiteren van onze sauna aanbiedingen, kortingen en acties. Prijs kortingsbon: 5,50, bonnummer: 02-02-02, direct bestellen, bestel deze kortingsbon voor 5,50 en ga met 40 korting op stap. Aanbieding, korting: 40 korting Sauna Rosmalen, plaats: Rosmalen, uw korting: 20,76. Ligt voor ons niet direkt in de buurt, drie kwartier rijden en de laatste keer was toen er nog een afgesloten gedeelte was voor gekleed saunabezoek. We kunnen haast niet wachten tot we weer gaan. Om u sauna dag compleet te maken bieden wij diverse behandelingen aan. We hebben enorm genoten nu, lang niet alle sauna's kunnen gebruiken, het zijn er heel wat, genoten van een heerlijke opgieting. (prijswijzigingen voorbehouden) De gehele week in te leveren.

Wij hebben diverse voordelige arrangementen voor u samengesteld. Alle kortingen per sauna op een rij. Wij vinden gezondheid het meest kostbare bezit. U overnacht voordelig in ons luxehotel, zodat u meerdere dagen kunt profiteren van de diverse sauna's, massages en schoonheidsbehandelingen in ons beautycentrum. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. Tegen inlevering van deze bon betaalt u slechts 60 bij de entree van Wellness Centre De Thermen in Rosmalen. Hier vindt u aantrekkelijke kortingen, acties en aanbiedingen voor sauna en hotel.


Sitemap